top of page
Csoportkép
AbsoluteGiving Logo

KIK VAGYUNK?

Oprics Judit
Oprics Judit
Oprics Judit

Adománygyűjtési tanácsadó

Csuti (ahogy mi hívjuk) mindent tud az adománygyűjtési kutatásokról, amit ma tudni lehet Magyarországon.

 

Eredendően szociológus végzettségű. Kiválóan képes és szeret is felméréseket, kutatásokat csinálni, majd azokat részletesen és érthetően elemezni. Nem a tudományos disszertáció a célunk, de adott esetben az igen, hogy egy nagyvállalat megfelelően tudja képviselni CSR tevékenységében munkavállalói érdeklődését, akaratát, hogy a CSR egy hatékony employer branding eszköz is legyen a cég számára.

 

Csuti emellett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalattal rendelkezik az adománygyűjtés terén. Ismeri a hazai civil szektor legjavát és dolgozott is velük együtt, vagy fejlesztette már őket.

 

Ő a mi precizitásunk, adminunk és keretünk.

Ujvári Panna

Panna korát meghazudtoló bölcsességgel és tapasztalattal rendelkezik, energiái már számos civilszervezetben hasznosultak, ami meg is látszódott e szervezetek adománygyűjtő kampányaiban és kommunikációjában!

 

Panna sosem fél nagyot álmodni, és nem csak elképzelni meri, de meg is valósítja ötleteit, legyen az elsőre bármilyen lehetetlen is!

 

Különleges képessége van arra, hogy a legnehezebb helyzetben is megtalálja azt a mozzanatot, amitől a projekt, kampány, esemény mégis nyerő lesz!

Ujvári Panna
Ujvári Panna

Kommunikációs szakember

Kökény Dalma
Kökény Dalma
Kökény Dalma

Kommunikációs szakember

Dalma az a félig zseni, félig álmodozó fajta.

 

Sosem tudhatjuk, hogy mikor pattan ki a fejéből valami őrületes: legyen szó egy kampány címéről, komplett kampányvideóról, adománygyűjtési szlogenről, vagy egy híresség megjelenéséről.

 

Vele minden kampány garantáltan kreatív és egyedi lesz, ráadásul szót ért PR-osokkal és grafikusokkal is!

 

Dalma mindig tudja, hogy hogyan legyen egy társadalmi ügy menő, cuki, vagy szexi!

bottom of page