top of page
Szolgáltatások 1
AbsoluteGiving Logo

SZOLGÁLTATÁSAINK

Nonprofit/CSR

Támogatást nyújtunk az adománygyűjtés, kommunikáció és forrásteremtés minden területén. Szervezetre szabottan keressük meg az ideális lehetőségeket, módszereket. Támogatjuk stratégiák, tervek és kampányok kidolgozását és megvalósítását.

 

A szervezet tapasztalatai, igényei és kapacitása alapján rövid és hosszú távú együttműködésekben is gondolkodunk.

 

Miben tudunk neked segíteni?

 • Forrásteremtési lehetőségek áttekintése, megfelelő forrásportfólió megtervezése,

 • Adománygyűjtési stratégia elkészítésének támogatása,

 • Éves-, kétéves adománygyűjtési tervek megtervezése az ideális adománygyűjtési módszerek kialakítása, beépítése a szervezet tevékenységébe, kommunikációjába,

 • Kommunikációs stratégia elkészítésének támogatása,

 • Brand és márkaépítés megtervezése, a folyamat végigkísérése,

 • Sajtókommunikáció és PR események tervezésének támogatása,

 • Kampányok megtervezésének, megvalósításának és értékelésének szakértői támogatása. Gyakorlati tapasztalattal és naprakész elméleti felkészültséggel rendelkezünk a közösségi és követes adománygyűjtés, jótékonysági események szervezése, további online és személyes adománygyűjtő módszerek és az 1%-os felajánlást gyűjtő kampányok területén.

NONPROFIT SZERVEZETEK

TÁMOGATÁSA

csr_edited.jpg

Együtt kihozzuk a maximumot céged jótékonysági kampányából! Az egyre nagyobb vásárlói tudatosság mellett, ma már különösen fontos, hogy egy vállalat hogyan jelenik meg a „jótékonysági piacon”, milyen ügyeket és hogyan vállal fel, támogat. 

 

Fontos, hogy az együttműködési folyamat kidolgozása mindig egy igényfelmérésen alapul. Ez alapján dől el, hogy egy-egy aktuális és időszakos kampány, egy támogatási program, vagy épp egy stratégiai együttműködés létrehozásán és megálmodásán dolgozunk együtt.

 

Mindehhez pedig különböző mélységben és időtávban kínálunk megoldási javaslatokat:

 • a munkavállalói igény- és az érdeklődési terület felmérését végezzük, a leghatékonyabb vállalati önkéntes- és támogatói program kidolgozásához,

 • segítünk megtalálni a megfelelő civil partnert egy hosszú távú stratégiai szintű együttműködéshez vagy egy időszakos kampányhoz,

 • egy adott CSR budget-re támogatási programot építünk, annak minden kommunikációs és PR vetületével,

 • meglévő nonprofit partnerrel kampányt tervezünk.

VÁLLALATI CSR ÉS JÓTÉKONYSÁGI KAMPÁNYOK

Magán/Híresség
nagyosszegu

Szívesen támogatnál egy vagy több jó ügyet, akár nagyobb összeggel is, de csak ha biztos lehetsz benne, hogy adományod a leghatékonyabban hasznosul és jól működő, átlátható szervezethez kerül?

 

Mi érdeklődési körödnek megfelelően alakítjuk ki adományozási stratégiádat, segítünk kiválasztani a megfelelő szervezetet/szervezeteket. Átvilágítunk, pályáztatunk, kiválasztunk veled szoros együttműködésben.

Miben tudunk segíteni?

 • Adományozási stratégiát alkotunk,

 • Több szervezet támogatása esetén pályáztatunk, átvilágítunk, javaslatokat teszünk a megfelelő szervezetekre,

 • Igény esetén akár segítjük, végig kísérjük a szervezet működését, adományszervezését, kommunikációját, melyről riportot is készítünk számodra.

NAGYÖSSZEGŰ MAGÁN-

ADOMÁNYOZÁS

Artist%20Performing%20on%20Stage_edited.

Segítünk a hírességek, influencerek és a nonprofit szervezetek együttműködésének kialakításában. Fontos, hogy mindkét fél elkötelezett és elégedett legyen egy kampány során, hiszen ettől lesz igazán hatékony és sikeres az adománygyűjtés.

 • Heti szinten keresnek meg alapítványok, egyesületek? Szívesen segítesz, de nem tudsz mindenre igent mondani és nem tudod mi alapján dönts? Irányítsd hozzánk az érdeklődőket, legyünk mi a jótékonysági ügynökséged! Segítünk eligazodni!

 • Teltházas koncertjeid vannak? Napi szinten szerepelsz valamilyen médiumban? Több tízezer követőd van a közösségi média felületein? És szívesen jótékonykodnál? Segítünk kitalálni a személyiségedhez és munkádhoz leginkább illeszkedő együttműködést, szervezetet, kampányt!

HÍRESSÉGEK JÓTÉKONYSÁGI MENEDZSELÉSE

bottom of page